Priser

Alla priser angivna på usasmedical.se är inklusive 25% svensk moms.
Priserna kan ändras, varor kan bli utsålda o.s.v.
Detta syftar på de villkor som gäller på usamedical.se. Vi påpekar att villkoren på usamedical.se, garantier och praxis är i enlighet med köplagen.

Ansvarsfriskrivning

NGM Medical KFT org nr 13-09-208666 som distributör frånsäger sig allt ansvar för fel, extra kostnader eller lagliga tvister som kan uppstå efter köp eller vid felaktig användning av usamedicals produkter. Det är köparens ansvar att kontrollera information, laglighet och konsekvenser före köp och vid användning av våra produkter eller tjänster i det land du köper från. Alla produkter som erbjuds på vår webbplats är tillåtna enligt EU-lagar.

NGM Medical KFT org nr 13-09-208666 strävar efter att hålla informationen på hemsidan och tillhörande undersidor så aktuell och korrekt som möjligt. Om felaktig information kommer till vår kännedom kommer vi att rätta till dem snarast möjligt.

MEDICINSK ANSVARSFRISKRIVNING

Observera att våra produkter inte är avsedda för att diagnostisera, behandla eller bota sjukdomar. Innehållet som tillhandahålls genom webbplatsen (text, film, bild), samt länkar till andra sidor är enbart i informationssyfte. Materialet på hemsidan är inget substitut för medicinsk rådgivning. Genom att slutföra ett köp på hemsidan (www.usamedical.se) är du införstådd med att ansvaret för att kontrollera laglighet och eventuella juridiska omständigheter vilar på dig som konsument.

Beställningsinformation

När du har fyllt i och skickat en beställning kommer du att få ett mejl som uppger vilka produkter du har köpt. Du ska vara uppmärksam på att detta mejl INTE är en juridiskt bindande orderbekräftelse där ett avtal har ingåtts. Det är endast ett elektroniskt svar från vårt system som bekräftar din beställning. Som konsekvens har vi därmed möjligheten att annullera din beställning vid dessa fel: Tryckfel, tekniska problem, leveransfel, eller andra felaktigheter.

Kontrakt/faktura

När man som kund handlar i webbshoppen på usamedical.se ”13-09-208666” får man ett autosvar där det framgår vad som är beställt, leveransadress och alla personuppgifter. Därefter behandlar NGM Medical KFT org nr 13-09-208666 beställningen personligen. När beställningen har skickats kommer ett kvitto skickas tillsammans med produkten. Detta kvitto kommer att gälla som produktens köpebevis.

Betalning

NGM Medical KFT org nr 13-09-208666 tar emot betalningar via Klarna betallösningar. Betalningen debiteras endast i enlighet med svensk lag före varorna har skickats. För att läsa mer kring Klarnas villkor vänligen följ länken https://www.klarna.com/se/villkor/

Leverans

Vi levererar vanligtvis inom 3-5 vardagar. Under helgdagar eller högtider kan leveranstiden vara längre.
Förbehåll för utsålda varor och uppskjuten leveranstid hos leverantörer till usamedical.se tas.
Observera att det inte är möjligt att hämta din beställning, och att det inte finns någon expedition hos NGM Medical KFT org nr 13-09-208666 samt återförsäljare.

För beställning som överstiger 500,- skickar vi din order utan frakt- eller expeditionskostnader, alltså är där tal om fri frakt. För beställning under 500,- läggs det till en portoavgift på 69,- som täcker frakt- och expeditionskostnader.

Outlöst paket

NGM Medical KFT  och dess samarbetspartners förbehåller sig rätten att debitera kunden för paket som inte hämtats ut hos ombud för samtliga kostnader som uppstår i samband med sådan retur. Returavgiften för outlöst paket är för närvarande totalt 150 kr. Denna avgift debiteras separat efter att paketet returnerats, eller dras av från beställningens återbetalning. Ett outlöst paket räknas inte som hävning av ditt köp.

Åldersgräns

Förutsättningen för att kunna köpa usamedical.se-produkter och att handla från usamedical.se och alla relaterade sidor och undersidor är att kunden har fyllt 18 år. Det är kundens ansvar att uppge korrekta upplysningar i förbindelse med beställningen.

Kvalitetsgaranti

Om någon av våra produkter mot förmodan inte skulle leva upp till dina förväntningar ber vi dig att returnera produkten till oss. Produkten kommer sedan att användas för kvalitetskontroll och framtida produktförbättringar. Vi kommer naturligtvis att kompensera dig för defekta produkter i form av ersättningsprodukter*. Returfrakten står kunden för.

Reklamationsrätt

Som kund har du rätt att reklamera en vara som hade defekter som var närvarande när varan såldes.
Reklamationsrätten gäller i 2 år och omfattar fabrikations- och materialfel. Om du som kund önskar att reklamera skall detta som utgångspunkt ske inom 2 månader efter att ett fel eller en defekt har – eller borde ha – upptäckts. Därför bör du undersöka dina varor noggrant när du mottar dem.

Returrätt

Du har som kund 14 dagars returrätt på varor som är köpta i vår webbshop. Efter meddelad användning av returrätten ska produkten returneras inom 14 dagar. För att få återbetalning måste produkten vara i oanvänt och komplett skick och i obruten originalförpackning. Observera att porto inte återbetalas vid returer.
Alla returer ska behandlas av NGM Medical KFT  INNAN varorna returneras. Du ombeds därför kontakta kundtjänst innan du returnerar varorna.

Du kommer motta pengarna senast 60 dagar efter inkommen retur om produkten är i ursprungligt skick.

Vid retur maila till Info@usamedical.se för att erhålla instruktioner.

*Om det visar sig att produkten inte är defekt, men istället använd, kommer den inte att kompenseras. Produkten kommer då om önskat att returneras till kunden mot tillägg.